Megtisztítjuk, megmossuk a gombát, majd felszeleteljük. A vajat felteszzük olvadni, és hozzáadjuk a hagymát is. Mikor az már aranypiros, ráöntjük a gombát és
Felhevítjük az olajat, beletesszük a zúzott fokhagymát, gombát. Ezt megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel.
Gomba szárát lecsavarjuk, citromos vízbe dobjuk a fejeket, majd enyhén sós vízben 3 percig főzzük, majd kiszedjük. Ugyanebben a vízben 20 percig főzzük a megt
A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd a főtt, reszelt burgonyát is, és egy tepsiben megsütjük, és megsózzuk.
Először is pároljuk meg a rizst. A gombát 1-2 órára hagyjuk vízben, majd szűrjük le és ismét öntsük fel vízzel. Forraljuk fel és főzzük benne néhány pe
Tisztítsuk meg a gombát, folyó víz alatt öblítsük át. Tegyük egy teflonos serpenyőbe, ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Helyezzünk rá fedőt
A tarhonyát pirítsuk meg a zsírban, adjuk hozzá a finomra vágott hagymát, és öntsük fel fél liter vízzel. Forraljuk fel. Sózzuk meg, és fedő alatt pároljuk
Paprikát és a padlizsánt néhány percre gázláng fölé tartjuk, majd felkockázzuk őket. Zucchinit vékony karikára, paradicsomot cikkekre, hagymát karikára vá
Ugrás a lap tetejére >>