Paradicsomot meghámozzuk, magjait eltávolítjuk, feldaraboljuk. Zöldbabot 4 cm-es csíkokra vágjuk. Olajon megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a z
A főtt, forró orzót a bazsalikomlevéllel, a paradicsommal és a sajttal összekeverjük. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát összeforgatjuk, sózzuk, bo
A főtt, forró orzót a parajjal, a paradicsommal és a fetával összekeverjük. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk,
A főtt, forró orzót a bébirukkolával, a paradicsommal és a fetával összekeverjük. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát összeforgatjuk, sózzuk, bors
A paradicsomok héját eltávolítjuk, felszeleteljük, és leöntjük az ecetes, fűszeres vízzel, belerakjuk a felkockázott hagymát, olajat, és érlelődni hagyjuk.
Két céklát alufóliába csomagolunk, majd megsütjük őket. A másik kettőt meghámozzuk, majd a sárgarépával együtt felszeleteljük. Egy lábosba tesszük, hozz
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, majd felkockázzuk. Egy teflonlábosba öntjük az olajat, beletesszük a krumplit, és fedő alatt megpároljuk.
Az édesköményt a megfelelő módon megtisztítjuk, majd kettő vagy négy részre szeljük. Egy serpenyőben az olívaolajon az egyik oldalát 10, majd megfordítva 5
Ugrás a lap tetejére >>