A borjúmirigyeket lehártyázzuk és megtisztítjuk, majd forrásban lévő vízben pár percig forraljuk. Utána lehűtjük és leszárítjuk. Felszeleteljük, megsózz
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A kelvirágot meg
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A borjúmirigyet
A sült borjúhúst finomra daráljuk – akár többször egymás után. 5 dkg vajból és 6 dkg lisztből világos rántást készítünk, ezt felengedjük forró t
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjába
A húst szeletekre vágjuk, besózzuk, majd lisztbe hempergetjük, és felhevített zsíron világosra sütjük. Utána fazékba rakjuk. A visszamaradt zsírhoz egy kev
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül reszelt sajtos morzsá
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjána
Ugrás a lap tetejére >>