Zúzzuk péppé a fokhagymát. Keverjük össze a sört, cukrot, Worcester-szószt és az olajat addig, míg a cukor fel nem olvad, majd adjuk hozzá a borsot, fokhagymá
A felvert tejszínbe keverjük a tormát, majd kissé megsózzuk. Eközben a hús mindkét felét 2-2 percig sütjük, majd bekenjük az olajjal, és további 1-2 percig
A felkockázott húst nyársra húzzuk, majd megszórjuk a fűszerkeverékkel. A mustárt összekeverjük az olajjal és a pirospaprikával, majd ezzel megkenjük a húst
A csontdarabokat olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket, almát és hagymát, valamint a paradicsompürét és a cukrot. Így megpirítjuk, ma
A húst 12 darabra szeljük, sóval, borssal ízesítjük, majd olajon félpuhára sütjük. A gombát megtisztítjuk, feldaraboljuk, forró vajon megsütjük, majd sóva
A megtisztított húsból 4 szeletet vágunk, és megsütjük.
A bort felforraljuk a citromhéjjal, majd belekeverjük a dzsemet és megfűszerezzük.
A húst burgony
A húst megmossuk, leszárítjuk, majd 4 részre szeljük. Sóval, borssal ízesítjük, rákenjük a mustárt, majd 30 percre hűtőbe tesszük.
A vajat habosra keverj
A húst sózzuk, borsozzuk, majd kevés olajban mindkét oldalát megpirítjuk. Hozzáadjuk a hagymákat, majd a 2,5 deci vízzel elkevert paradicsompürét. Így 2-3 ór
Ugrás a lap tetejére >>