A húst kenjük meg olajjal, alaposan fűszerezzük be, majd grillezzük közepesre őket, és tegyük félre. Egy tálban keverjük össze az olajat, a vörösborecettel
A húst kenjük meg olajjal, alaposan fűszerezzük be, majd grillezzük közepesre őket, és tegyük félre. Egy tálban keverjük össze az olajat, a vörösborecettel
A burgonyát főzzük meg egy fazék forró, sós vízben 10-15 perc alatt. Szűrjük le és csepegtessük le. A húst kenjük meg paradicsompestóval, és a szélét bor
A húst bekenjük a mustárral, megborsozzuk, majd 1 dl étolajat locsolunk rá, és 3-4 napra hűtőbe tesszük. Utána sóval ízesítjük, majd forró olajon elősütj
A felkockázott tarja zsírját kiolvasztjuk, majd ezen átpirítjuk a feldarabolt marhafarkat. Eközben a feldarabolt zellert, hagymát és fokhagymát is megpirítjuk,
Keverjük össze a húscsíkokat, a paprikát, a köményt, a koriandert, a csiliport és a citromlevet egy tálban. Fedjük le és 5 percig pácoljuk. 2 evőkanál olajo
Helyezzük a húst nagyon forró grillrácsra, és süssük oldalanként 2 percig. Hagyjuk állni a filéket 2 percig a rács szélén, és közben fordítsuk meg. Ízes
A pác hozzávalóit keverjük össze. Tegyük a steakot műanyag zacskóba, és öntsük bele a pácot. Nyomjuk ki a levegőt, és zárjuk le. Többször fordítsuk meg.
Ugrás a lap tetejére >>