A szívet és a vesét forrázzuk le, vágjuk kockára. A hagymát vágjuk finomra, és zsírban fonnyasszuk meg. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a köménymagot, a m
A húsokat kissé kiklopfoljuk, majd a mustárral megkenjük, borssal és paprikával ízesítjük. Mindegyiket egy-egy szalonnára tesszük, majd rájuk rakunk egy-egy s
Olvasszuk meg a vajat, és süssük meg benne a húst. Rakjuk tűzálló tálba.
Pirítsuk meg a gombát a pecsenyeszaftban, tegyük hozzá a mustárt, sót, borsot, gy
A felszeletelt hagymát és zöldségeket a húshoz adjuk, majd rászórjuk a borsokat és a fokhagymát. Az ecetet és fél liter vizet ráöntünk, majd két napig ebbe
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. a fűszerkeverék hozzávalóit keverjük össze. A steak mindkét oldalát kenjük be olajjal, és a fűszerkeverékkel. 2
Egy tálban a darált húshoz keverjük a felaprózott hagymát és mogyorót, a tojást, majd sózzuk, a fűszerekkel ízesítjük. Kis golyókat csinálunk belőle, maj
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott húst és a fűszereket. Ezután kevés vizet öntünk hozzá, és így az egészet puhára párolj
A húst mossuk meg, töröljük meg, és mindkét oldalát kenjük be mustárral. Forró zsírban pirítsuk át, majd tegyük forró sütőbe, és süssük meg. Amikor f
Ugrás a lap tetejére >>