Egy tálban a felcsíkozott húshoz keverjük az olajat és a mustárt, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután olajban sütni kezdjük, majd ha megpuhult, hozzákeverjük a fel
A húst négy egyforma szeletre felvágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A mustárhoz keverjük a felaprózott petrezselymet, a tojást, a tejfölt, a lisztet és a
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a mustárral és a paprikát is rászórjuk. Ezután ráteszünk egy-egy szelet sonkát, szalonnát, a felszelet
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és zsírban megsütjük. A hús zsírjának felét vízzel összefőzzük, és belemártogatjuk a
A mártás hozzávalóit keverjük össze. Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A steak mindkét oldalát kenjük be olajjal, és fűszerezzük sóval és borss
A mártás hozzávalóit a tűzhelyen kis lábosban összekeverjük 4 ek. vízzel, majd felforraljuk. Kisebbre vesszük a lángot, és 5-7 percig főzzük még. Közben i
A nyelvet készre főzzük, bőrét lehúzzuk, majd felszeleteljük. Eközben a felaprózott petrezselymet, az összepréselt fokhagymát és a kimagozott bogyókat vajon
A marhafelsálat felszeleteljük, majd kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Ezután lisztbe forgatjuk, és olajban átsütjük. A szalonnaszeleteket egy részét egy jénaib
Ugrás a lap tetejére >>