A húst és a szalonnát ledaráljuk, sózzuk, borsozzuk, majd elkeverjük a tojásokkal és a beáztatott zsemlével. Ezt téglalap alakúra formázzuk, majd az egyik fe
A pacalt többször mosd át. Készíts pörköltalapot, tedd bele a csíkokra vágott pacalt, és fedő alatt párold puhára. Néha kevés vizet önts alá. de vigyázz
Többször öblítsd le a pacalt. Készíts pörköltalapot, tedd bele a csíkokra vágott pacalt, fedő alatt párold puhára, lassú tűzön.Ha kívánja önts rá kev
A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük, majd a húsra vágunk egy zsebet, és így pácoljuk egy napot a hűtőben. Másnap a felaprózott hagymát és szalonn
Tisztítsuk meg a húst és adjuk hozzá a felkarikázott hagymát, a zúzott fokhagymát, az összevágott répát, póréhagymát, valamint zellert. Fűszerezzük meg j
Daraboljuk fel a húst, kloffoljuk ki, sózzuk meg, panírozzuk lisztbe, és zsírban süssük meg. A hús zsírjában pirítsuk meg a hagymát, adjuk hozzá a fűszerpap
A húshoz keverjük a felaprózott hagymát, a vajat és néhány csepp vizet. Sózzuk, borsozzuk, a paprikával ízesítjük, majd golyókat csinálunk belőle. Végül
Apróra vágjuk a megtisztított hagymát és zsírban megfonnyasztjuk. Megszórjuk a pirospaprikával, köménnyel, adunk hozzá egy kevés vízet. Hozzáadjuk még a fe
Ugrás a lap tetejére >>