Egy lábosban keverjük össze a levest a vörösborral, a ketchuppal, a kakukkfűvel és a borssal. Forraljuk fel, majd vegyük kisebbre a lángot, és 20-30 percig főz
A felcsíkozott húst megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük. Helyére a felkockázott paradicsomot tesszük, majd 5 perc párolás után a gombát, hagym
A húsba nyílásokat vagdosunk, melyekbe szalonnacsíkokat és répaszeleteket teszünk. Egy porcelántálba tesszük a fahéjat, a kakukkfüvet, a babért, a rozmaringo
A húst kockázzuk fel, a hagymát vágjuk apróra. A vajon pirítsuk meg a húst, majd vegyük ki. A visszamaradt zsiradékon pároljuk üvegesre a hagymát, ízestísü
Keverjük össze a fűszerkeverék hozzávalóit. Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A steak mindkét oldalát kenjük be olajjal, és a fűszerkeverékkel. 2
Mártás:
Forraljuk fel egy kis lábosban az ecetet, a mogyoróhagymát és a borsot. Addig főzzük, amíg a térfogata 2 ek-nyira csökken.
A tojássárgáját verj
A hús széleit bevagdossuk, majd sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olajjal és néhány órára hűtőbe tesszük. Ezután leitatjuk róla az olajat, lisztbe forgatjuk,
Mártás:
Keverjük össze a csilit, a fokhagymát, a petrezselymet, az oregánót, a sót és a citromlevet egy robotgépben. Keverjük hozzá az olajat. Fedjük le egy
Ugrás a lap tetejére >>