» A fűszerkeverékhez: » 1 ek. finomra őrölt, sötétre pörkölt babkávé » 2 tk. durva szemű tengeri só » 1 tk. barna cukor » fél tk. frissen őrölt fekete bors » 1/4 tk. őrölt szegfűbors » 4 rib eye steak, 2,5 cm vastagon » olívaolaj
Keverjük össze a fűszerkeverék hozzávalóit. Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A steak mindkét oldalát kenjük be olajjal, és a fűszerkeverékkel. 20.30 percig pihentessük grillezés előtt. Zárt sütőben süssük a steakot 4-5 percig, majd fordítsuk meg, és süssük tovább. Vegyük le a grillről, és pihentessük 3.5 percig.
Elkészítési idő: 10-13 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom