A hagymát felkockázzuk és olajon megfonnaszjuk,majd hozzáadjuk a kockára vágott húst.Sózzuk,borsozzuk és hozzá öntjük a kecsapot,mustárt és egy pici vizet.A
A húst sózzuk, borsozzuk, majd jól átsütjük. Kivesszük a zsírből, majd kevés cukrot teszünk bele, és karamellizáljuk. A zöldséget felszeleteljük, majd a
A húst ledaráljuk, majd összekeverjük a tejbe áztatott zsemlével, vajban pirított petrezselyemmel, tejszínnel, tojásokkal, fűszerekkel. Golyókat formálunk bel
FEldaraboljuk a húst, a hagymát, a paprikát és a paradicsomot, majd jól összekeverjük őket, és közben sózzuk és borsozzuk a szánk íze szerint. Mikor kész,
A húst alaposan ledaráljuk, nyolc részre osztjuk, majd korongokat csinálunk belőle, és mindegyiket alufóliára tesszük. Mindegyikre egy-egy szelet sajtot és sonk
A lehártyázott velőt főzzük meg sós, enyhén ecetes és babérleveles vízben, majd hagyjuk hűlni. Gőz felett egy edényben főzzünk krémet a vajból, a reszelt
Főzzük ki a tésztát a csomagolása szerint. Szűrjük le és tegyük félre. hevítsük fel a vokot, amikor felmelegedett csorgassuk bele az olajat. a bélszíncsíko
A húst tisztítsuk meg, kockázzuk fel, majd dolgozzuk össze a felvágott hagymával és répával, a zöldfűszerrel, valamint a borral. Fedjük le és tegyük egy nap
Ugrás a lap tetejére >>