A zsemleszeletet beáztatjuk a tejbe, kicsavarjuk, és összegyúrjuk a hússal. A tojást felverjük, majd a húshoz adjuk, sóval, borssal ízesítjük, és gombócokat
A fokhagymával és kevés borssal együtt tegyük a húst egy tűzálló edénybe. A bort öntsük rá és keverjük össze alaposan. 12 órára hűtsük be lefedve. 160
A hagymát vágjuk karikákra és egy kis zsírban pároljuk üvegesre.
A húst mossuk meg, vágjuk nagyobb kockákra és a maradék zsírban jól süssük meg. Ezután
A hússzeleteket áztassuk 4 órára whiskybe, majd töröljük le, és süssük meg egy kevés olajon. Egy serpenyőben pirítsuk meg az apróra vágott vöröshagymát,
A felkockázott szalonna zsírját kisütjük, majd megpirítjuk benne a felaprózott hagymát. Beletesszük a felkockázott marhanyelvet, majd sózzuk, borsozzuk, az ös
Levesben főzzük meg a marhahúst, majd szeleteljük fel. Zsírban pirítsuk meg a hagymával együtt. A zellert tisztítsuk meg, és reszeltjük le. Tegyük a hagymás
Süssük meg olajon a hússzeleteket, majd szórjuk meg leszűrt, apróra vágott zöld borssal. Rummal flambírozzuk. Forrósítsuk fel egy serpenyőben a tejszínt, só
Daraboljuk fel a húst, kloffoljuk ki, sózzuk meg, panírozzuk lisztbe, és zsírban süssük meg. A hús zsírjában pirítsuk meg a lisztet, öntsük fel vízzel, locs
Ugrás a lap tetejére >>