» 70 dkg kicsontozott, kockára vágott marhalábszár » 3 nagy gerezd fokhagyma, apróra vágva » 1 üveg édes vörösbor » Só és őrölt fekete bors
A fokhagymával és kevés borssal együtt tegyük a húst egy tűzálló edénybe. A bort öntsük rá és keverjük össze alaposan. 12 órára hűtsük be lefedve. 160°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 3-as fokozat. Rakjuk rá a tálra a tetejét. Lehetőleg jól záródó tálat használjunk. Rakjuk a sütőbe és 2 órán keresztül süssük, vagy amíg meg nem puhul. Sózzuk és borsozzuk. Tálaljuk tűzforrón.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom