A burgonyát egy fazék forró, sós vízben 10-15 perc alatt főzzük puhára. Szűrjük le és csepegtessük le. 1 evőkanél olajon pároljuk puhára a hagymát és a
Egy edényben keverd össze a hús csíkokat a chilivel, fokhagymával, szójaszósszal, a borssal, és 30 percig pácold.Egy másik edényben a kukoricakeményítőt kev
A húst és a csontokat egy nagy lábosba tesszük, felöntjük 2,5 liter vízzel, majd főzni kezdjük. A habot folyamatosan leszedjük a léről, közben a zöldségeke
A velőscsontokat és másfél liter vizet kuktába teszünk, felforraljuk. A felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt répát és zeller
A hagymát és a zöldségeket felszeleteljük, a krumplit és a húst felkockázzuk. A húst és a hagymát a vajon átpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket, sózz
Tegyük a húst minden fűszer nélkül a grillre, és süssük meg egyenletesen mindkét oldalát. Helyezzük a filéket a grill szélére, és tálalás előtt hagyjuk
A paradicsomokat tegyük hirtelen lobogó vízbe, hogy könnyen le tudjuk szedni a héját. Vágjuk kockára és keverjük hozzá a zúzott fokhagymát, az olívaolajat,
Vágjuk vékony szeletekre a marhahúst, és tegyük üvegtálba a fokhagymával, újhagymával, szójaszósszal és a szezámolajjal együtt. Keverjük össze, fedjük l
Ugrás a lap tetejére >>