A pác hozzávalóit keverjük össze. A húst vágjuk 8 szeletre, és forgassuk a páclébe. Fedjük le, és tegyük a hűtőbe 2 órára.
A salátához gőzőljük a
A bélszínt hosszában bevágjuk spirál alakban. Eközben a felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. A velőt szintén kevés hagym
Egy edénybe tegyük bele a feldarabolt répát, az összekötözött póréhagymát és zellert, a cikkelyekre vágott hagymát és a zöldfűszert. A borsót és a szeg
A húst sózzuk, borsozzuk, majd meghintjük a majoránnával. Minkét szeletet megkenjük a paradicsompürével, majd alufóliába tesszük, és kb. negyed óra alatt s
A felaprózott szalonna zsírját kiolvasztjuk, hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, majd néhány perccel később a felcsíkozott húst is. A borssal és a majoránnáv
A húst vágjuk ujjnyi csíkokra, és a karikára vágott hagymával pároljuk meg zsírban. ízesítsük majoránnával és borssal. Amikor a hús már puha sózzuk meg,
A húst sózzuk, borsozzuk, majd megtűzdeljük a felcsíkozott nyelvvel és a szalonna felével. A maradék szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt hagymát,
Szórjuk meg borssal, valamint sóval a húst, locsoljuk meg a földimogyoró-olajjal és tegyük egy tepsibe. Előmelegített sütőben negyed óra alatt süssük meg. H
Ugrás a lap tetejére >>