Marhabélszín paradicsomos pestóval és pármai sonkával recept
Hány személyre: 4 személyre
» 4 szelet vastag marhabélszín » 550 g felezett újburgonya » 250 g zöldbab » 4 szelet vékony prosciutto (pármai sonka) » másfél evőkanál paradicsompesto
A burgonyát főzzük meg egy fazék forró, sós vízben 10-15 perc alatt. Szűrjük le és csepegtessük le. A húst kenjük meg paradicsompestóval, és a szélét borítsuk be sonkával, és fogpiszkálóval rögzítsük. A zöldbabot forró, sós vízben pároljuk puhára. Melegítsük fel a grillserpenyőt. A bélszínt oldalanként 4 perc alatt süssük meg, majd burgonyával és zöldbabbal tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom