» 200 g dagadószalonna » 50 g vaj » 2 vöröshagyma » 1 ek. olaj » 1 l szárnyashúsleves » 1 kg libaparólék » 1 ek. liszt » 1 csokor vegyes fűszernövény » 1 paradicsom » 10 karórépa » só és bors
A felkockázott szalonnát süssük meg a vajban, majd a szaftjában futtassuk meg az összevágott hagymát.
Az olajban pirítsuk meg a libaaprólékot, majd dolgozzuk hozzá a lisztet és a húslevest. Ezután tegyük bele a hagymát, a szalonnát, a feldarabolt karórépát, a cikkelyekre vágott paradicsomot és a fűszercsokrot. Fűszerezzük sóval és borssal. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 2 órán át pároljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom