A marhahús mindkét oldalát a vaj felében megpirítjuk, majd félretesszük. A megmaradt vajban megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd beletesszük a szintén fela
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben a zsiradékban pirítjuk meg a felkockázott húst. Ezután jénaiba tesszük, majd hozzáadjuk a felkarikázo
a burgonyát főzzük meg forró vízben 10-15 perc alatt. Szűrjük le és csepegtessük le, majd tegyük vissza a fazékba. Adjuk hozzá a vajat és a tejet, majd kever
A húst felszeleteljük, majd a felkockázott szalonnát megpirítjuk. Hozzáadjuk a felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát, a paprikát, majd a húst. Fel
A juhtúrót beízesítjük snidlinggel, kakukkfűvel és 1 teáskanálnyi vegetával. Villával összetörjük és 2 szelet marhanyelv közé töltjük. Forró olajos se
A marhát pácoljuk meg az olaj, só, bors és a kakukkfű keverékében. Hagyjuk néhány percig állni, majd előmelegített sütőben negyed óráig süssük. Vegyük
A húst ledaráljuk, majd hozzákeverjük a beáztatott zsemlét, a tojást, a lereszelt hagymát, a fokhagymát, a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, a paprikával ízes
A hagymát felszeleteljük, a húst csíkokra vágjuk. A zsíron megpirítjuk a szalonnát, majd a hagymát és a húst is hozzáadjuk. Sóval, borssal, az összetört fo
Ugrás a lap tetejére >>