A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjába
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjána
A felszeletelt borjúhúst 4 dkg vajban gyengén átsütjük, majd finomra daráljuk. 5 dkg vajból és 7 dkg lisztből vajas rántást készítünk, de pirítás előtt
Olajat melegítek, és közben elkészítem a fánk tésztáját. Kimérek 5 dkg olajat és 5 dkg vizet. Ezt egy mélyebb lábosban felforralom. Ha már forr, leemelem a
A húst felkockázzuk. Pörköltalapot készítünk, majd a húst rátesszük, megsózzuk, és párolni kezdjük. A paprikát és paradicsomot is felkockázzuk, majd amik
Nagyjából csontozzuk ki a húst, mossuk meg, és sózzuk le. Zsírban süssük meg a húst és a csontokat, majd tegyük sütőbe, és pároljuk puhára. A hús zsírj
Tördeljük össze a borsot, majd hempergessük meg benne a húst. Ezután az olaj és a vaj keverékében mindkét oldalát pirítsuk meg.
A megpucolt burgonyát párol
A hagymát vágjuk apróra, és fonnyasszuk meg a zsírban, keverjük bele a csíkokra vágott marhahúst, és egy kevés vizet öntsük alá. Fedő alatt pároljuk félp
Ugrás a lap tetejére >>