Az olajból és vörösborból páclevet készítünk, ami tartalmaz még összetört fokhagymát, mustárt, fehérborsot, babérlevelet, rozmaringot, sót, borókabogyó
A kenyérszeletekre kevés tejet locsolunk, majd vajon mindkét felüket megpirítjuk. A maradék vajon a bélszínt ízlés szerint megsütjük, sózzuk, borsozzuk. A ke
A hagymát pároljuk puhára 1 evőkanál olajon 3 perc alatt. Tegyük félre. Öntsük a maradék olajat a serpenyőbe és melegítsük fel. A húst és a fokhagymát ol
A marhafelsálat párhuzamosan kétszer bevágjuk, így szétterítve téglalap alakú hús darabot kapunk. A széleiről a felesleget levágjuk, ezt ledaráljuk. Eközbe
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és zsírban megsütjük.
A húst kockázzuk fel, a hagymát vágjuk apróra. A vajon pirítsuk meg a húst, majd vegyük ki. A visszamaradt zsiradékon pároljuk üvegesre a hagymát, ízestísü
A húst 3 deka vajon megsütjük, sózzuk, borsozzuk, majd tálra tesszük. A maradék vajon megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd beletesszük a karikákra vágott
A bélszínből vágj ujjnyi vastag szeleteket, és tedd a hűtőbe. Készítsd el a ragut. Fonnyaszd meg a felaprított vöröshagymát kis zsiradékon. Szórd meg piros
Ugrás a lap tetejére >>