» 4 vastag szelet marhafilé » 2 hosszában félbevágott bagett » 60 g rukkola » 2 vékonyra szeletelt paradicsom » 2 vékony szeletekre vágott lila hagyma » 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors » barbecue-szósz a tálaláshoz
A hagymát pároljuk puhára 1 evőkanál olajon 3 perc alatt. Tegyük félre. Öntsük a maradék olajat a serpenyőbe és melegítsük fel. A húst és a fokhagymát oldalanként 4 percig süssük, majd vágjuk hosszában félbe. A franciakenyér alsó felét töltsük meg rukkolával és paradicsomszeletekkel, tegyük rá a marhaszeletet, majd a hagymát. sózzuk, borsozzuk. Locsoljuk meg barbecue-szósszal és borítsuk rá a kenyér felső felét. Vágjuk félbe és melegen tálaljuk.
Elkészítési idő 26 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom