A paradicsomokat megmossuk, megtisztítjuk és a tetejüket levágjuk, majd a belsejüket kikanalazzuk és enyhén megsózzuk. A zöldborsót és a rizst 2 dkg vajon fél
A húst ledaráljuk, a zsemlét tejbe áztatjuk, majd kinyomodjuk, és összekeverjük a hússal, tojással és fűszerekkel.
A tök két végét levágjuk, belsejét k
A burgonyák héját levágjuk, majd kifúrjuk őket. A belsejét a párizsival együtt ledaráljuk, hozzáadjuk a tojássárgáját, sót, borsot és az összetört fokh
A trofie-t megfőzzük, majd leszűrjük, és kevés olajt keverünk hozzá- Eközben a fokhagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a fűszereket és a kagylót, majd ha
Törd össze villával a túrót, a tojásokkal, a liszttel, a cukorral és a búzadarával dolgozd össze, majd takard le és tedd a hűtőbe egy órára pihenni. (Az se
A túrót egy villával összetörjük, majd az előzőleg megolvasztott, de már kihűlt vajjal habosra keverjük, és elfelezzük. Az egyik felébe tesszük az összepr
Fiatal, friss csemegetököt válaszzunk. Vágjuk le mindkét végét, és hámozzuk meg, szedjük ki a belsejét és ecetes, sós vízben forraljuk 3 percig. Tisztítsuk
A szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát és a felszeletelt gombát. A krumplit lereszeljük, majd hozzákeverjük a parmezánt,
Ugrás a lap tetejére >>