Előkészítjük a mélyhűtött tésztalapokat. A csíkokra vágott húst bepácoljuk az osztriga- és halszósszal, sambal manisszal és az étkezési keményítővel. Ezalatt a
kínai kelt csíkokra a
sárgarépát és
hagymát kockára, míg a főtt
tojást nagyobb darabokra szeljük. Wokban megsütjük a húst hozzáadva a
sárgarépát, hozzáadva a
hagymát, végül gyorsan beleforgatjuk a
kínai kelt. Az elkészült húsos zöldségeket kihűtjük, majd hozzátesszük a
tojásdarabokat.
A tésztalapokra két evőkanálnyi hús- zöldségkeveréket helyezünk, majd tekercset alakítunk ki, a sarkait a felvert
tojásfehérje segítségével rögzítjük a tekercshez. Az így elkészült tekercseket 3-5 percen keresztül sütjük a wokban.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>