A burgonyát, párizsit és a szalonnát felkockázzuk, a hagymát felkarikázzuk. A szalonna zsírját kisütjük, rátesszük a hagymát, majd lefedve megpároljuk. Só
A karfiolt alaposan megmossuk, szétszedjük, és puhára főzzük. A hagymát felaprítjuk, majd olajon megpároljuk. A leveskockát 2 dl vízzel elkeverjük, majd a hag
A szalonnát vékony szeletekre vágjuk, a felét egy tűzálló tálba tesszük, rászórjuk a leöblített rizs felét, elrendezzük rajta a fele megtisztított gombát
Egy tálban összegyúrjuk a lisztet, a vajat, a vizet és a sót, majd egy órát állni hagyjuk. Eközben a felaprózott pórét vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a felko
A tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott pórét, 5 perc után pedig a liszte
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst, sózzuk, borsozzuk. Amikor már kissé átsült, felöntjük a vízzel, és így pároljuk.
A tejet forraljuk fel egy nagy lábasban és szórjunk bele egy csipet sót. Ha kész, vegyük le a tűzhelyről és egyenletes kevergetés mellett adjuk hozzá a kukoric
A raddicchiót fokhagymás, rozmaringos olajban megpirítjuk, majd felöntjük a borral. Egy másik lábosban a tejszínt, a vizet és a vajat felforraljuk, majd belekeve
Ugrás a lap tetejére >>