Vásárláskor ügyeljünk arra, hogy a párizsin rajta legyen a bőr, mert csak így lehet felhasználni. És ne túl vékony szeleteket vegyünk. Hevítsük fel a zsír
A burgonyát egy tepsibe karikázzuk, és sóval ízesítjük. A hagymát felkarikázzuk, majd forró olajon, lefedve megfonnyasztjuk. Levesszük a kályháról, rászór
A grillsütő melegítsük elő. Kenjük meg olajjal a padlizsánszeleteket. Sózzuk- borsozzuk és rakjuk egy tepsibe. 4-5 percig, vagy amíg meg nem puhul és aranysár
A felaprózott hagymát és a pirospaprikát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott répát, a felaprózott zellert és fokhagymát. Néhány perc múlva
Vágd apró kockákra a szalonnát és süsd zsírjára. A felaprított vöröshagymát fonnyaszd meg benne, majd a tarhonyát szórd bele.
Pirítsd lassú tűzön aran
A patisszont meghámozzuk, húsát ujjnyi szeletekre vágjuk, és egy lábosba tesszük. A zöldségeket lereszeljük, majd a fűszerekkel ízesítjük. A reszelt zölds
Sós forrásban lévő vízben a csomagoláson leírtak szerint főzzük ki a tésztát. Amíg fő a tészta a paradicsomot vagdossuk össze. A bazsalikomleveleket tépke
Egy kuktába másfél liter vizet töltünk, megsózzuk, majd egy-két csepp olajat teszünk bele, és a tésztát megfőzzük benne. Ezután leszűrjük, majd a forró v
Ugrás a lap tetejére >>