Egy edénybe sós vizet melegítünk, beletesszük a csombort és a feldarabolt zöldbabot, majd 5 percig pároljuk. Ezután leszűrjük, és félretesszük. A felaprózo
A felkockázott szalonnát a vajon kisütjük, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát, és megpároljuk. Ezután beletesszük a zöldbabot, sózzuk, borsozzuk, majd fel
Apróra vágom a szalonnát, és zsírjára sütöm. Benne megfonnyasztom a karikára vágott hagymát, félrehúzom, belekeverek egy kiskanál pirospaprikát, majd vissz
Puhára főzzük a borsót, majd serpenyőben vajjal átforrósítjuk. Mikor a vaj forr, hozzáadjuk az előzőleg sóval és tejföllel elkevert tojásokat. Mikor a ser
A burgonyát a paprikával együtt durvára reszeljük. A felaprított hagymát forró olajon megpirítjuk. Levesszük a kályháról, és hozzáadjuk a sót, borsot és
A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és kettévágjuk. Az aljából levágunk egy darabot, hogy a kiolajzott tepsibe megálljon, majd közepét kivájjuk
A zöldségeket megpucoljuk, és felszeleteljük. A hagymát felaprítjuk, majd olajon megpároljuk. Rászórjuk a köményt, belekeverjük a sűrített paradicsomot, a p
Ugrás a lap tetejére >>