Egy tepsit kikenünk, és zsemlemorzsával beszórjuk. A burgonyát meghámozzuk, karikákra vágjuk, majd a tepsibe tesszük, és megsózzuk. A hagymát, a petrezselymet
A zöldhagymát megmossuk, felkarikázzuk, majd forró olajon megpirítjuk. Ezután sóval, pirospaprikával ízesítjük, és felöntjük két evőkanál vízzel. A krum
A póréhagymát és a burgonyát felkarikázzuk, a kelkáposztát ujjnyi csíkokra, a sárgarépát 3 cm-es darabokra vágjuk.
A vizet felforraljuk, majd a zöldségek
Egy tálban összegyúrjuk a lisztet, a tojást, a vajat, a tejfölt és a sót, majd hűtőbe tesszük 5-10 percre. A kimosott káposztát olajon megpirítjuk, majd a bo
Egy turmixba tesszük az őrölt földimogyorót, a chilipaprikát, a mogyoróhagymát, a fokhagymát, a szójaszószt, a lime levet, majd sózzuk, borsozzuk, és az egé
Hámozzuk meg a krumplikat, majd vágjuk karikára őket.
Serpenyőben, egy kis vajon 10percig piritjuk.
Kivajazott tepsibe egy sor krumpli, rá só,bors ízlés szerin
A pórét két liter sós vízben kb. 20 percig főzzük, közben a szerecsendióval ízesítjük. Ezután egy kivajazott jénaiba fektetjük őket egymás mellé. Amíg
A tepsibe öntünk 1.5 dl vizet és 5 evőkanál étolajat. Erre fektetjük a hússzeleteket, ízlés szerint sózzuk és 180 fokos sütőben félpuhára pároljuk, ezut
Ugrás a lap tetejére >>