Egy tepsit kikenünk, és zsemlemorzsával beszórjuk. A
burgonyát meghámozzuk, karikákra vágjuk, majd a tepsibe tesszük, és meg
sózzuk. A
hagymát, a petrezselymet és a
szalonnát felaprítjuk, a
gombát felszeleteljük. A
szalonnát és a
hagymát megpirítjuk. Rátesszük a
gombát,
sózzuk és
borsozzuk. Lefedjük, megpároljuk, utána
zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a petrezselymet, a reszelt
sajt felét és a
tejfölt. A keveréket ráöntjük a
burgonyára, alufóliát teszünk a te
tejére, majd előmelegített sütőben 1 órán át pároljuk. Végül levesszük az alufóliát, rászórjuk a maradék
sajtot, és rápirítjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>