A póréhagymát és a burgonyát felkarikázzuk, a kelkáposztát ujjnyi csíkokra, a sárgarépát 3 cm-es darabokra vágjuk.
A vizet felforraljuk, majd a zöldségeket külön külön megfőzzük benne. A kelkáposztát 10, a póréhagymát és a burgonyát 5-5, a sárgarépát 3 percig. Utána sorban egymás mellé egy kikent tűzálló tálba rendezzük őket.
A tojást elkeverjük a tejjel és a sajttal, majd megfűszerezzük, és a zöldségekre simítjuk. Lefedve 180 fokon 50 percig sütjük. Utána 20-25 percig pirítjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom