Az olívaolajra dobjuk az összes megtisztított, feldarabolt zöldséget és a szilvát, majd 35-40 perc alatt készre pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, a bazsalikommal és
A tésztát sós vízben puhára főzzük. A paradicsomot meghámozzuk, felkockázzuk. Ezután a tésztát a megolvasztott vajba forgatjuk, hozzákeverjük a paradicsomot
A tésztát sós vízben megfőzzük. Közben egy tálban összekeverjük a túrót, a tejfölt, a tojást, a fokhagymát, a petrezselymet és a citromfüvet. Sózzuk, bo
A zöldségeket meghámozzuk, és feldaraboljuk. A mustármagot addig pirítjuk, amíg nem pattogzik, majd ráöntjük az olajat, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát,
A tojásokat negyedeljük. A hagymát felkockázzuk, a fokhagymát összenyomjuk, majd olajon megpároljuk. Megfűszerezzük, és belekeverjük a paradicsompürét. A par
A krumplit megmossuk, héjastul megfőzzük, majd meghámozzuk, felkockázzuk, és egy tepsibe tesszük. A szalonnát és a petrezselymet felaprózzuk, a tojásokat felve
A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és kettévágjuk. Az aljából levágunk egy darabot, hogy a kiolajzott tepsibe megálljon, majd közepét kivájjuk
A felaprózott hagymát megpirítjuk, megszórjuk a pirospaprikával, majd a tejföllel besűrűsítjük. Hozzákeverjük a mustárt is, majd az egészet leszűrjük, és
Ugrás a lap tetejére >>