A hozzávalókból (kivéve a cukor) jól gyúrható tésztát készítünk, amiből 1 cm átmérőjű hengert készítünk, amit megforgatunk a cukorban. Tegyük ezt h
Egy tálban verjük habbá a tojások sárgáját a mézzel, egy másikban keverjük el a diót a rétesliszttel és a sütőporral. A két tál tartalmát adagolva össz
A tojások fehérjéből habot verünk, majd mikor már jó kemény, hozzáadjuk a cukrot, a lisztet és a tejszínt, de csak fokozatosan. Kikent, kilisztezett tepsibe te
A hozzávalókból (kivéve a kivi) jól gyúrható tésztát készítünk, majd ebből a masszából ovális formákat teszünk egy kikent tepsire. Ezekre tegyünk 1-1 v
8 tojás fehérjét,8ek.cukorral kemény habbá verjük,bele szórjuk 4ek.sima liszt+4ek.rétesliszt+1cs sütőpor keverékét.Kikent,szórt tepsibe sütjük(bár én sü
250 g vajat felolvasztunk, majd kis pihentetés után, amikor elkezd keményedni, belekeverünk 200 g cukrot, a vaníliás cukrot, a tojásokat, a sót és 1 evőkanál r
A vajat habosra verjük a porcukorral, a vanília kikapart belsejével, a sóval, a tojássárgájákkal és a rummal, majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, majd a
A madeleine formákat kenjük ki vajjal és hintsük meg liszttel. A citrom héját reszeljük le.
A lisztet keverjük össze a sütőporral. A tojást jól verjük fel
Ugrás a lap tetejére >>