Keverjük össze a cukrot, a mandulát, a vajat és a tojást, majd adjuk hozzá az 1 csésze lisztet és a citromhéjat is. Gyúrjuk össze, majd csomagoljuk fóliába,
A lisztkupac közepére mélyedést készítünk, majd beletesszük a porcukrot, a vaníliás cukrot, a tojássárgájákat, a fahéjat, a citromhéjat, a felszeletelt va
A hozzávalókat összegyúrjuk, lisztezett deszkán 3 mm vastagságúra nyújtjuk. Korongokat szaggatunk belőle, majd a korongok felének a közepét kisebb szaggatóva
A tojást szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a Rama margarinnal és a cukorral. Hozzáadjuk a lisztet és a citromhéjat, majd fél órát állni hagyjuk. Utána
Keverjük össze a cukrot, a mandulát, a vajat és a tojást, majd adjuk hozzá az 1 csésze lisztet is. Gyúrjuk össze, majd csomagoljuk fóliába, és tegyük 2 órá
A vajat habosra verjük a cukorral, a sóval, a vaníliás cukorral, a szerecsendióval, a fahéjjal és a tojásokkal. Alaposan összekeverjük, majd beledolgozzuk a lis
A szalalkálit a rumban feloldjuk, majd elkeverjük a többi hozzávalóval. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és kifliformával kiszaggatjuk. A kis kifliket egy kik
Egy tálban habosra keverjük a Rama margarint és a mézet, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat, és alaposan összedolgozzuk. Az összes többi hozzávalót adagol
Ugrás a lap tetejére >>