Egy tálban meggyúrjuk a tésztát a lisztből, vajból, porcukorból, sütőporból, tojássárgájából és 2 kanál tejfölből. A tésztát hagyjuk hűvös helyen e
Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukor harmadát, a sütőport, a tojások sárgáját és a langyos tejet. Ezután adagonként belekeverjük a lisztet és a mákot
A lisztet összegyúrjuk a Rama margarinnal, porcukorral, a tojások sárgájával, vaníliás cukorral, sóval, és annyi tejföllel vagy hideg vízzel, hogy könnyen n
A tojássárgáját 15 percig együtt keverem a zsiradékkal és a cukorral, amíg jó habos nem lett. a lisztbe keverem a sütőport, a szódabikarbónát és a darált
Fogjunk egy tálat, és alaposan dolgozzuk össze benne az összes hozzávalót. Az így kapott keveréket halmozzuk egy kikent, kilisztezett tepsibe. Előmelegített sü
A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd fél órára hűtőben pihentetjük. Ezután kinyújtjuk, beletesszük a 20 dkg Rama margarint is, majd r
4 dkg vajat hevítsük habozásig a liszttel, majd forró tejjel apránként engedjük fel, és kevergetve főzzük sűrűre. Amikor már kissé kihűlt, keverjük bele a
Egy tálban keverjük össze a lisztet, a sütőport, a narancshéjat, a cukrot és a fűszereket. Adjuk hozzá a Rama margarint is kis darabokban, valamint a két tojás
Ugrás a lap tetejére >>