A megadott hozzávalókat egy tálba öntjük és alaposan összekeverjük, míg sima tésztamasszát nem kapunk. A porcukorral megszórt deszkán 1 cm vastagra nyújtjuk
A marcipánt pár percig gyúrjuk, majd a liszttel, 1 tojásfehérjével és a mandulaaromával összedolgozzuk.
A gyúródeszkát megszórjuk porcukorral, 3 mm vastagr
A lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beletesszük a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojássárgáját és a felszeletelt vajat. Az egészet alaposan öss
A marcipánt összegyúrjuk 100 g porcukorral és a pálinkával, majd egyenletes, sima masszává dolgozzuk össze. Ezután süteményformákat meghintünk porcukorral
A marcipánt puhára dolgozzuk és hozzákeverjük a porcukrot, a citromlevet, a citromhéjat, a sót és a tojássárgájákat. Miután alaposan összedolgoztuk, a massz
A marcipánt, egy tojást és 5 deka cukrot robotgéppel összekeverjük, majd beleszórjuk a lisztet és a fahéjat is, és 3 órát pihentetjük. Ezután kinyújtjuk, 1
Az elektromos keverőkbe a dagasztó-tartozékot rakjuk és ezzel kikeverjük a vajat, majd hozzáadjuk a marcipánt, a cukrot és a lisztet. Az egészet jó alaposan ös
A sütőporos lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beleteszünk 75 g cukrot, 1 vaníliás cukrot, 1 tojást és 125 g felszeletelt vajat. Alaposan összeg
Ugrás a lap tetejére >>