» 200 g marcipán » 75 g porcukor » 150 g enyhén pörkölt, őrölt mandula » 3 teáskanál kukoricaliszt » 1 tojás » 40 g aprított cukrozott citromhéj » 1 evőkanál narancslikőr » 1 evőkanál citromaroma » porcukor a díszítéshez
A megadott hozzávalókat egy tálba öntjük és alaposan összekeverjük, míg sima tésztamasszát nem kapunk. A porcukorral megszórt deszkán 1 cm vastagra nyújtjuk a tésztát és félholdakat szaggatunk ki belőle. Ezután a sütiket kivajazott tepsibe tesszük és előmelegített sütőbe rakjuk a tepsit. 180-200°C-on 10-12 perc alatt készre sütjük a sütiket, majd a még forró félholdakat meghintjük porcukorral.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom