Egy tálban összekeverjük a lisztet, a Rama margarint, a tojássárgájákat, a cukrot és az 1 evőkanál rumban feloldott sütőport. Egy órát hűvös helyen pihent
A tojásfehérjéket verjük habbá a porcukorral, majd óvatosan forgassuk bele a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, kilisztezett tepsi
A lisztet összekeverjük a vaníliás cukorral, a sóval, a tejjel és a vajjal, majd az egészet alaposan összekeverjük. Ezután kézzel is átgyúrjuk és hűtőbe t
A liszt közepére öntjük a cukros, langyos tejet, majd ebbe morzsoljuk az élesztőt- Így megkelesztjük, majd a tojást, a citromhéjat, a rumot, az olvasztott és a
A túrót villával összetörjük, majd hozzákeverjük a tejszínt, és ízlés szerint cukrozzuk. A mazsolát kevés citromlével meglocsoljuk, majd a túróba forgatj
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a porcukrot és a vizet, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi
A csokoládét megolvasztjuk, és félre tesszük egy kis időre. A lisztből és a Rama margarinból tésztát készítünk, hozzáadjuk a vizet és a porcukrot is. Megg
Ugrás a lap tetejére >>