A
lisztet összekeverjük a vaníliás
cukorral, a
sóval, a
tejjel és a
vajjal, majd az egészet alaposan összekeverjük. Ezután kézzel is átgyúrjuk és hűtőbe tesszük pihenni. A tésztánkat vékonyra nyújtjuk és 5x4 cm-es téglalapokra vágjuk fel, majd mindegyiket megszórjuk néhány előzőleg rumba áztatott, majd lecsöpögtetett mazsolával. Az így kapott mazsolás tésztalapokat félbehajtjuk, hogy párnácskákat kapjunk. A kis sütiket ki
vajazott tepsibe tesszük és előmelegített sütőben 180-200°C-on 15 percig sütjük. Miután megsült, megszórjuk őket por
cukorral. A végén a
vízgőz fölött olvasztott
csokoládé és kókuszkrém keverékébe mártjuk a sütiket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>