A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd egy órát félretesszük pihenni. Nyújtsuk ki 3 mm vastagságúra, majd különböző formákkal szaggas
A lisztet egy gyúródeszkára halmozzuk, és a közepére tesszük a tojást, a cukrot, a megolvasztott vajat és a rumos szalalkálit. Ezután rászórjuk a szegfűszeg
A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, ezt kinyújtjuk 5 mm vastagra, majd különböző formákkal kiszaggatjuk. Ezeket tegyük kikent tepsire, majd
A lisztet gyúródeszkára halmozzuk, majd a közepére tesszük a cukrot, a mézet, a vajat, a rumot, a szalalkálit, a tojásokat, és az egészet alaposan összegyúrj
A tojást, a fahéjjat, a mézet, a szegfűszeget, citromízt és a cukrot jól eldolgozzuk. Belekeverjük a sütőport, a lisztet és a diót. Kinyújtjuk és pogácsasz
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a porcukrot és a vaníliás cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hoz
350 g vajat összekeverjük a porcukorral, 1 vaníliás cukorral, a sóval, a tojásokkal, a citromhéjjal, a sütőporral és a liszttel, majd az egészet alaposan össz
A mogyorókrémet fagyasztóba tesszük, majd ha kellőképpen lehűlt, golyókat formálunk belőle és a golyókat visszatesszük a hűtőbe. A mandulamasszát összeke
Ugrás a lap tetejére >>