Egy tálban habosra keverjük a Rama margarint és a mézet, majd egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját, és alaposan összedolgozzuk. Az összes többi hozzával
Egy tálban habosra keverjük a Rama margarint és a porcukrot, majd egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját, és alaposan összedolgozzuk. Az összes többi hozzá
Egy tálban habosra keverjük a Rama margarint és a porcukrot, majd egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját, és alaposan összedolgozzuk. Az összes többi hozzá
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a porcukrot és a narancslevet, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a
A vajat habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a tojással és a citromaromával, majd belekeverjük a lisztet és a masszát fél órára hűtőbe tesszük
A mazsolát néhány órára a likőrbe áztatjuk, majd lecsepegtetjük, és 4 kivajazott pudingformában eloszlatjuk a felét. Ezután a likőrt összekeverjük a mézze
A vajat alaposan összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a tojássárgájákkal, a sóval, a narancshéjjal és a narancslével. Ezután beledolgozzuk a liszte
Fogunk egy keverőtálat, amelybe beletesszük a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vanillincukrot, a tojást, a vajat, a lekvárt és a fehércsokoládét, majd az egés
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom