A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a porcukrot és a
narancslevet, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk négy egyenlő részre. Álljunk neki a krémnek: A
tojássárgájával keverjük el a porcukrot és a
narancslevet, majd főzzünk belőle sűrű krémet. Mikor kihűlt keverjük hozzá a habosra vert Rama
margarin és por
cukor keverékét és a többi hozzávalót (kivéve a lekvárt). A lapokat úgy kenjük meg, hogy a középső két lap közé a lekvárt tegyük, a többi lap közé pedig a krém kerüljön. Készítsük el a mázat: A habosra vert Rama
margarin és por
cukor keverékét dolgozzuk el a túróval. Ezzel kenjük meg a süteményt. Végül a te
tejét borítsuk be a
narancskarikákkal.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>