A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
A vajas tésztát elkészítjük (lásd a vajas tészta receptjénél), két részre osztjuk, mind a kettőt kinyújtjuk, és megsütjük. A tojás fehérjéket, cukorral
A lisztbe morzsoljuk a vajat, beletesszük a mandulát, tojássárgáját, cukrot, sót, és összegyúrjuk. Kinyújtjuk, vékonyan megkenjük baracklekvárral, majd fél
A vajat a tojássárgájával és a cukorral habosra keverjük, majd a tejet és a sütőporos lisztet hozzáadva, könnyű tésztává keverjük. A tésztát tepsibe egy
A nugátot megolvasztjuk a tejben, hozzákeverjük a narancshéjat, és ha kissé kihűlt a felvert tejszínt is, majd az egészet hűtőbe tesszük. Ezután egy lábosba
Az élesztőt belemorzsoljuk a tejbe, és kevés cukorral és liszttel megkelesztjük. Belekeverjük a Rama margarint, a lisztet, cukrot és sót, és összedolgozzuk, ma
Az almákat megmossuk, majd tetejüket levágjuk, és kikanalazzuk húsukat. A kikanalazott almát felaprózzuk, majd elkeverjük a szintén apróra felvágott sajttal é
A tojássárgáját, és a porcukrot habosra keverjük. A Rama margarint megolvasztjuk és langyos állapotban a tojássárgájához csöpögtetjük. Egy másik tálba ö
Ugrás a lap tetejére >>