Az élesztőt belemorzsoljuk a
tejbe, és kevés
cukorral és
liszttel megkelesztjük. Belekeverjük a Rama
margarint, a
lisztet, cukrot és
sót, és összedolgozzuk, majd állni hagyjuk.
A krémhez a fele pudingport a
tejjel és 3 evőkanál
cukorral megfőzzük. A
tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját öszekeverjük a
cukorral, vaníliás
cukorral, túróval, a
citrom levével és héjával, a mazsolával,
mandulával, pudingal és pudingporral.
A
tojásfehérjét egy kevés
sóval felverjük, és beleforgatjuk a krémbe.
A tésztát kinyújtjuk, tepsibe tesszük, és rákenjük a túrós krémet. Előmelegített sütőben 50 percig sütjük.
A
mogyorónugátot gőz felet felolvasztjuk, majd a langyos süteményre kenjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>