A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát, majd 1-1,5 cm vastagra kinyújtjuk, és kiszaggatjuk csillagformával. Ezeket tegyük egy kikent tepsire, majd süssük ki. Mi
A hozzávalókat összedolgozzuk annyi darált keksszel, hogy gyúrható, lágy massza legyen. Golyókat formálunk belőle és meghempergetjük őket a reszelt csokolád
A hozzávalókból (kivéve a lekvárt) jól gyúrható tésztát készítünk, majd vékonyra kinyújtjuk, és fánkszaggatóval kiszaggatjuk. Minden másodikat egy kise
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a porcukrot és a vaníliás cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hoz
Egy tálban összekeverjük a lisztet a porcukorral és a vaníliás cukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tojássárgákat. Az így kapott tészt
Fogjunk egy tálat, verjük fel benne a tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral. Óvatosan keverjük hozzá még a tojásfehérjehabot és a lisztet. Az
Egy tálban a vajat és a cukrot összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojást, az eszenciát, a lisztet, a sütőport, a dió háromnegyedét, a fahéjat, a citromhéjat
A tésztát négy darabba vágjuk, majd mindegyiket kinyújtjuk, felgöngyöljük. A tekercseket felszeleteljük, majd egymás mellé tesszük őket. A cukorral megszórj
Ugrás a lap tetejére >>