A tojások sárgáját elkeverjük a porcukorral, a tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd ezeket óvatosan összedolgozzuk a többi hozzávalóval (a Rama marg
A hozzávalókból (kivéve a citromszörp) jól gyúrható tésztát készítünk, majd vékonyra kinyújtjuk, és pogácsaformával kiszaggatjuk. A korongokat egy kiken
Egy tálban összekeverjük a lisztet a porcukorral, a sütőporral és a darált pisztáciával. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tojássárgáját. Az
A mandulát keverjük el a porcukorral, és szitáljuk át. A tojásfehérjét egy csipet sóval és a citromlével verjük kemény habbá. Apránként adjuk hozzá a cuk
A hozzávalókból gyúrjunk kemény tésztát, majd nyújtsuk ujjnyi vastagúra, és pogácsaszaggatóval szaggassuk ki. A pogácsákat tegyük egy kikent tepsibe. A tep
Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukrokat, a sót, a lisztet, a keményítőt, a kakaót, a fahéjat és a kardamommagot. Kis golyókat csinálunk belőle, mindegyi
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A tejet forraljuk fel a cukorral, adjuk hozzá a tápiókát, és időnként keverjük meg. Vegyük le a tűzről, és hagyjuk pár
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom