Az olajat összekeverjük cukorral és a tojásokkal, majd hozzá adjuk a reszelt répát, a narancshéjat, a gyömbért és a finomra darált mogyorót. A liszthez süt
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a porcukrot, a vaníliás cukrot és a tejszínt, majd kisebb adagokban
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot , a porcukrot és a rumot, majd kisebb adagokban keverjük hozz
a dzsemet és a konyakot összekeverjük, majd a felkockázott piskótára öntjük. Ezután a zselét fél deci forró vízbe szórjuk, készre főzzük, majd ha megderm
A hozzávalókat gyorsan összegyúrjuk, két részre választjuk, és 1 órára hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a túrót, tejfölt, búzadarát, citrom héját é
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sütőport, a cukrot, a tejfölt és a tojássárgákat. Hozzámorzsoljuk még a Rama margarint is, és kemény tésztává gyúr
Készítsd elő a töltelékhez valókat: túrót törd össze, almát reszeld le, meggyet, cseresznyét magozd ki.
A réteslapokat nedves konyharuhán terítsd szét,
Egy tálban összekeverjük a lisztet a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyz
Ugrás a lap tetejére >>