A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot , a porcukrot és a rumot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: 1 dl rummal locsoljuk meg a lapokat. A Rama
margarint verjük habosra a por
cukorral. Egy edényben keverjük össze a
tejet, a
lisztekkel és a búzakeményítővel. Ebbe keverjük bele a többi hozzávalót is, majd gőz felett sűrűre főzzük. Mikor kihűlt összedolgozunk mindent, és ezt a krémet kenjük a lapok közé. A sütemény te
tejét a hozzávalók összekeverésével elkészített mázzal vonjuk be, illetve a hozzávalókból készített
tejszínhabbal díszítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>