A tojássárgákkal keverjük el a habosra vert porcukor, tej és Rama margarin keverékét, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapo
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot és a vizet, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi ho
A sertéshájat kétszer átdaráljuk, majd sózzuk, belegyúrjuk a liszt felét. A maradék lisztből, élesztőből, tojássárgájából, cukorból és citromléből m
A lisztet szitáljuk át a sóval és a szódabikarbónával.
Habverővel dolgozzuk simára a vajat a nádcukorral, a tojásokkal és a vaníliával. Ezután adagoljuk l
A tojást a porcukorral és a darált mogyoróval kikeverjük. Egy gyúródeszkát megszórunk zsemlemorzsával, és ráöntjük a masszát. Fóliát teszünk rá és 3-4
Fogunk egy keverőtálat, beleszórjuk a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vanillincukrot és a sót, majd beletesszük a tojást és a Rama margarint. Az egészet jó a
A sütőporos lisztkupac közepére mélyedést készítünk, majd belekeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a tejet, a fahéjat és a felszeletelt vajat, majd
A mazsolát tegyük a rumba, majd fél óra után csöpögtessük le.
A tojásokat egy habverővel jól verjük fel. A tejet keverjük össze az élesztővel, a porcukor
Ugrás a lap tetejére >>