A
tojássárgákkal keverjük el a habosra vert por
cukor,
tej és Rama
margarin keverékét, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott tésztát tegyük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe. Előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: Egy tálban keverjük habosra a
tojássárgákat a por
cukorral, majd a
tejjel együtt főzzük sűrűre. A Rama
margarint verjük habosra a por
cukorral. Ezt a két keveréket dolgozzuk össze. Az így kapott krémből tegyünk félre pár kanállal, amivel majd később a sütemény te
tejét kenjük meg, a többit kenjük a két lap közé. Végül a díszítés hozzávalóiból készítsünk
tejszínhabot, és ezzel díszítsük süteményünket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>