A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét felverjük a cukor felével, a sárgáját kikeverjük a maradék cukorral és a vízzel, majd hozzáadjuk a habot. Kis adagok
A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét habbá verjük a cukorral, a sárgáját kikeverjük (a vízzel), majd beleforgatjuk a habot. A lisztet apránként adjuk hoz
A kanállal történő kimérésnél ügyeljünk arra, hogy a lisztet púpozottabban mérjük. A tojásokat szétválasztjuk, a tojásfehérjéket a cukor fokozatos adago
Egy kézi habverővel dolgozzuk össze a tojások sárgáját a porcukorral, majd 3 perc után keverjük hozzá a lisztet és a megolvasztott vajat.
A tojások fehérjé
Válasszuk szét a tojásokat. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
A sárgáját keverjük ki a cukorral, keverjük bele a lisztet, a keményítőt, a narancsvirágv
A friss piskótát többször feltekerjük, majd így hagyjuk kihűlni. Amint kihűlt, megkenjük a lekvárral, majd újból felgöngyöljük. Szeletekre vágjuk, majd eg
A piskótát pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A porból és a tejből pudingot főzünk, majd belekeverjük a cukrokat és a kakaót. Amint kissé kihűlt, a vajat és
Egy tálban összekeverjük a tojássárgáját, a cukrot, a sütőport, a Rama margarint és a vaníliás cukrot. Ezután 30 dkg lisztet adagonként hozzákeverünk, maj
Ugrás a lap tetejére >>