A
tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét felverjük a
cukor felével, a sárgáját kikeverjük a maradék
cukorral és a
vízzel, majd hozzáadjuk a habot. Kis adagokban beleforgatjuk a sütőporral elkevert
lisztet és a
kakaót. Ki
vajazott tepsibe simítjuk, majd 190 fokon 15-20 perc alatt megsütjük. Utána lapjában kettévágjuk.
A
zselatint 1/2 dl
tejben megfőzzük, majd a maradék
tejhez adjuk. A
tejszínt felverjük, hozzákeverjük a
zselatinos
tejet, majd a felét az al
só tésztalapra kenjük.
A mázhoz a
tejet a Rama
margarinnal és a
csokoládéval felmelegítjük, amíg sűrű nem lesz. Utána a
tejszínes krémre kenjük az 1/3 részét, majd beborítjuk a maradék
tejszínes krémmel, és a másik tésztalappal. A
csokoládémáz 2/3 részével bevonjuk a te
tejét, majd hűtőbe tesszük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>